Hvor er selvforsvarsidrettene?

Publisert 23.05.2016
Redigert 09.07.2018

PM-016

Jujutsu, krav maga, KFM og andre selvforsvarsorienterte kampsporter er altfor dårlig representert i selskapet med de andre kampsportene på forbundstinget. Dette på tross av at hver klubb nå får tilskudd på kr. 2.000 for å delta, jf. tidligere nyhetssak 

 

Alle store kampsporter har vært små en gang. Og de små kan ha stor innflytelse blant de store.  Med 4o klubber innen jujutsu seksjonen er det klart at mye kan oppnås – dersom man tar del i kampsport-Norge. Dersom du synes din kampsport ikke får nok oppmerksomhet verken innad i forbundet eller utenfor, så er det på tide å ta grep ved å delta der ting skjer. Og det skjer nå – om 2 uker!

 

Valgkomiteen har fortsatt ikke kommet med sin innstilling om hvem som skal få tilliten til å føre arbeidet for din kampsport videre og er nå eneste seksjon som ikke har fått dette på plass. Hvordan skal din klubb kunne sikre at de rette personene foreslås og velges slik at de blir representative for din kampsport?

 

Det er ikke for sent å melde seg på til forbundstinget. Det er faktisk på høy tid at klubbene i jujutsu seksjonen viser muskler! Påmeldingsinfo finner du på våre nettsider om forbundstinget 2016.