EM resultat, England 2014

Publisert 19.06.2014
Redigert 09.07.2018

De norske utøverne David Hruska og Oliver Lindtein, fra Oslo Kuksoolwon, hentet hjem en sølv og en bronse medalje fra EM i England.

To medaljer til Norge i EM 2014! De norske utøverne David Hruska og Oliver Lindtein fra Oslo Kuksoolwon hentet hjem en sølv- og en bronsemedalje fra EM i England.

Mesterskapet gikk av stabelen første helg i juni, med over 800 deltakere. David Hruska vant sølv og Oliver Lindtein fikk bronse, begge i øvelsen «Mønster». På arrangementet myldret det av entusiastiske utøvere fra 4 til godt over 60 år. «Det var kjempegøy å være med og se hvor flink man kan bli hvis man trener mye!» sa Oliver Lindtein, som var med på mesterskap for første gang. «Det var særlig gøy å se barnegruppen fra Korea som hadde oppvisning, og ikke minst de flinkeste mestrene, som vår trener Hyosung Jun som er mester i 5 dan.»

Det var første gang Oslo Kuksoolwon klubb deltok i EM og det ble en kjempesuksess! Nå er utøverne i full gang med å trene til UK Tournament i Liverpool i november, og da regner klubben med å stille med et enda større lag.