WT: Velkommen til SommerCup!

Publisert 18.07.2020

WT seksjonen ønsker å gi alle sine utøvere i hele Norge et konkurransetilbud på nett gjennom sommeren, og oppfordrer alle interesserte til å melde seg på den firedelte Sommercupen i WT!

Påmeldingsfrist til det andre stevnet er 23. juli.

Alt av praktisk informasjon om stevnet inkludert påmelding og gjennomføring, finner du i vår stevnekalender.

Firedelt stevne 

Vi vet at mange nå forbereder seg på ferie her hjemme i Norge, og håper at derfor at sommercupen kan være et kjærkomment tilbud i ferieperioden. Vi gjør også oppmerksom på at utøvere kan filme sine bidrag til konkurransen hvor som helst – også utendørs. Sommercupen blir dermed et lavterskeltilbud til alle som savner å konkurrere, eller for utøvere som ikke har konkurrert, men som vil prøve seg for første gang.

Vi deler det inn i 2 kategorier nå i første omgang: Tradisjonell poomsae og freestyle.

Sommercup 2020 fordeles over 4 stevner, og vi håper på å kunne avslutte med en superfinale hvor de 6 beste i de ulike gruppene skal konkurrere. Superfinalen vil gjennomføres enten fysisk i en idrettshall, eller via eget e-stevne.

Terminlisten er:

  • Søndag 12. juli
  • Søndag 26. juli
  • Søndag 9. august
  • Søndag 23. august

Dato for superfinale i SommerCupen, da enten via første mulige fysiske poomsae-stevne eller via eget e-stevne, vil offentliggjøres senere.

Premier til rangerte vinnere 

Vi oppfordrer alle til å gjøre seg kjent med informasjonen om stevnet i vår stevnekalender, og ta kontakt med spørsmål.

WT-seksjonen ser frem til å se alle flotte konkurransebidrag, og ikke minst til å dele ut gavepremier til rangerte sommercup-vinnere etter den siste superfinalen.