WT: Sommerhilsen fra seksjonsstyret

Publisert 27.06.2022

Under årets seksjonsmøter og forbundsting ble det valgt et nytt seksjonsstyre og leder for taekwondo WT-seksjonen. Under følger en sommerhilsen fra det nye seksjonsstyret.

Sommerhilsen fra seksjonsstyret:

Det nye seksjonsstyret har nå hatt første møte og fått konstituert seg, og ledere for dommerkomiteen og sportskomiteen er valgt. Det falt på hhv. Stig Ove Ness (Oslo Taekwondo Klubb) og nestleder, Knut Olav Brecke (Tøyen Taekwondo Klubb).

– Det var et effektivt møte og hele styret gleder seg til oppgavene som ligger foran oss. Alle styremedlemmer, inkludert varaene, fikk som hjemmelekse å presentere seg samtidig som de skulle fremheve to punkter, som de brenner for og vil bidra med innad i styret. Jeg kan med glede si, at vi har et bredt styre, som dekker alt av interesser fra bredden, toppidretten, Kampsport 2.0, klubbstyring, dommere, stevner, profilering og mer. – sier seksjonsleder, Maria Erenskjold, og tilføyer:

Vi gleder oss til å få opp mer aktivitet rundt om i landet i denne styreperioden. Det skal også legges til rette for litt feiringer i perioden. Vi har vårt 45 års jubileum som medlem av World Taekwondo i år (vi ble medlem i 1977), og neste år får vi enda en markering å feire, når Kampsportforbundet fyller 50 år.

Det er sol og sommer rundt om i landet, og vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer; uansett om det blir Norgesferie, utlandsferie eller rett og slett jobb! Og så får vi vel trene litt iblant, og flere skal sikkert til og med gradere seg i løpet av sommeren.. 😊

 

Sommerhilsener fra ditt seksjonsstyre.