WT: Siste online-Norgescup avholdt

Publisert 19.10.2021

I løpet av 2021 har WT-seksjonen avholdt fire Norgescup-stevner online. Det siste stevnet ble avholdt 9.-10. oktober, og totalt 54 utøvere deltok. – Nå venter bare det planlagte romjulsstevnet, før seksjonen i januar kårer sammenlagtvinnere av e-stevnene i 2021, sier Maria Erenskjold, nestleder i seksjonen.

Beste klubb under Norgescup 4 ble Hwa Rang Drammen. Hwa Rang fikk total 20 medaljer: 13 gull, 5 sølv, og 2 bronse. Sangrok fikk også 20 medaljer: 4 gull, 11 sølv og 5 bronse.

Fullstendige resultatlister, samt innsendte bidrag, finner du i Sportdata.

Lærte noe nytt for hvert stevne

– Som stevneleder må jeg innrømme det var noe av en «hit-the-ground-running»-opplevelse å gjennomføre de første stevnene. Man lærte noe nytt i Sportdata hver gang! Jeg setter stor pris på den generelle forståelsen og tålmodigheten fra klubbene mens vi utviklet konseptet underveis. Det har vært bra oppslutning rundt stevnene, og det er kult å se så mange deltakere sende inn bidrag. Ikke minst er det gøy å se hvordan utøverne har utviklet seg over året, når videoene skal bedømmes – sier Erenskjold.

Seksjonen tror flere faktorer har gjort online-stevnene til en suksess.

– Det har vært gratis å delta på online stevnene under korona-perioden. Deltakelse har heller ikke medført reisekostnader eller andre utgifter for deltakerne, som det ellers bruker å være i forbindelse med fysiske stevner. Disse stevnene har vært et skikkelig lavterskeltilbud, slik at så mange som mulig kunne bli med, forklarer Erenskjold.

Ønsker tilbakemelding fra klubbene

WT-seksjonen har et ønske om å fortsette med online-stevner for poomsae i 2022. Seksjonen vurderer i den forbindelse å gjøre enkelte justeringer, blant annet å dele litt mer opp i f.eks. Åpen klassene (synkron, team, par).

– Vi ønsker veldig gjerne tilbakemeldinger fra klubbene på om det er noe vi kan forbedre i forbindelse med e-stevnene. Vi oppfordrer derfor alle til å sende inn sine erfaringer og ønsker videre til post@kampsport, avslutter Erenskjold.

Emne: , ,