WT: Resultater fra Norgescup 2

Publisert 31.05.2021

I helgen ble årets andre Norgescup e-stevne i poomsae arrangert av referansegruppen for WT. Totalt 69 utøvere deltok i stevnet – alle resultater og innsendte konkurransebidrag finner du i Sportdata.

Beste klubb i stevnet ble Hwa Rang Drammen, som også ble beste klubb i Norgescup 1, som ble arrangert i april. Fullstendige resultatlister og innsendte bidrag kan sees i Sportdata.

Sommercup neste 

Referansegruppen for WT ønsker å opprettholde aktivitetstilbudet for medlemmene også i sommer, og kommer derfor også til å arrangere to Sommercup-stevner på nett i løpet av sommeren.

INVITASJON TIL SOMMERCUP 1 FINNER DU HER!

PÅMELDING GJØRES VIA SPORTDATA

– Vi gleder oss stort over å ha hanmadang på programmet igjen – dette har ikke vært å se på WT-stevner siden 2012. «Hanmadang» betyr jo i utgangspunktet «festival»- i disse tider er det ikke mulig å gjennomføre den slags, men vi ønsker allikevel å finne nye lyspunkt i vår taekwondo-hverdag, sier Morgan Nygård, medlem av referansegruppen.

Lavterskeltilbud

Referansegruppen legger opp til å gjennomføre to cup-er i løpet av sommeren: Den ene gjennomføres 19.-20. juni, og den andre 24.-25. juli. Stevneleder for det første stevnet er Maria Erenskjold, som også er medlem av referansegruppen.

– De to kommende stevnene er ment som lavterskel-stevner, hvor målet er å holde oss litt i gang også i sommermånedene. Ikke minst ønsker vi at så mange som mulig skal få utforske/gjenoppleve hanmadang-konseptet. Det årvåkne øyet vil også legge merket til at for poomsae er trekningslisten den samme som for Norgescup 2-stevnet som arrangeres 29.-30. mai. Dette er gjort med hensikt, slik utøvere som deltar i både Norgescup 2 og Sommercup 1 har mulighet å sammenligne scores og motiveres til å bli enda bedre, forteller Maria Erenskjold i referansegruppen.

Vi gratulerer alle deltakere med flott innsats i Norgwacup 2, og ser frem til å se alle flotte bidrag til årets Sommercup!

 

Emne: , ,