WT: Resultater NC 1 poomsae

Publisert 06.10.2020

I korona-perioden tenker både klubber og nasjonale og internasjonale idrettsforbund nytt, og online-konkurranser er nå lansert av flere aktører. Forrige helg arrangerte WT-seksjonen i Norges Kampsportforbund Norgescup som e-stevne for første gang.

Online-konkurranser har blitt etablert av flere aktører nå i korona-perioden. Norske poomsae-utøvere har allerede markert seg i utlandet, og denne gang grep totalt 46 utøvere muligheten til å konkurrere i Norgescup.

Alle resultater fra stevnet finner du i Sportdata.

11 klubber deltok

En av utøvere som markerte seg i Norgescup-stevnet som ble avholdt på nett er Thea Andrine S. Tandberg (16). Tandberg er en av flere unge og lovende norske mønster-utøvere, og har de siste årene konkurrert både i Norge og utlandet. Tandberg deltok blant annet tidligere i år i et større internasjonale e-stevne, og i Norgescup-stevnet helg markerte hun seg ved å vinne den største klassen (junior kvinner Dan).

Totalt 11 klubber hadde utøvere påmeldt, og både for antall klubber og utøvere var antall påmeldinger høyere enn ved sommerens e-stevner.

– Det er gledelig at stadig flere av våre medlemmer tar del i e-stevnene som nå arrangeres; vi ser frem til å opprettholde og videreutvikle dette tilbudet samtidig som vi ser frem til å arrangere fysiske stevner når situasjonen tillater dette, sier arrangementssjef i Norges Kampsportforbund, Vegard Henriksen.

Vi gratulerer alle deltakere med flotte prestasjoner!

Lyst til å prøve deg i et e-stevne? Oversikt over alle forbundets stevner finner du i vår stevnekalender.

Emne: ,