WT e-stevne: Åpent mesterskap og VM i mønster

Publisert 16.10.2020

I mai i år skulle VM i taekwondo mønster blitt arrangert i Danmark. Grunnet korona-situasjonen ble mesterskapet avlyst, og World Taekwondo inviterer derfor nå til VM som e-stevne. I kombinasjon med mesterskapet avholder også World Taekwondo en åpen internasjonal konkurranse.  

Siden VM ble avlyst på grunn av korona er det mange som har etterspurt konkurranser, og det har blitt avholdt e-stevner både i norsk og utenlandsk regi. Norske utøvere har gjort det godt også i e-stevner; blant annet vant utøver og landslagstrener Nina Bansal et stor internasjonalt stevne arrangert av World Taekwondo i mai.  Her hjemme i Norge ble nylig det første Norgescup-stevnet arrangert som e-stevne, som det første av flere e-stevner denne høsten.

Egen familieklasse

Den åpne internasjonale konkurransen som arrangeres samtidig som VM avholdes fra 15. november til begynnelsen av desember.

– Vi er svært glade for at det forbindelse med VM også inviteres til åpent internasjonalt mesterskap, med egen familieklasse. Vi håper på god deltakelse både i dette stevnet og e-stevnene som arrangeres i regi av seksjonen her hjemme i Norge denne høsten, da det er viktig at alle støtter oppunder dette tilbudet, og slik opprettholder konkurransevirksomheten, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Påmeldingsfrist: 13. november kl. 17:00

Når det gjelder VM er det i likhet med tidligere mesterskap landslagstreneren som tar ut laget, mens når det gjelder det åpne internasjonale stevnet kan alle delta – forutsatt at de tilfredsstiller kravene, og etterlever de norske barneidrettsbestemmelsene. Sistnevnte slår fast at barn kan delta i konkurranse hvor det benyttes resultatlister fra det året de fyller 11 år.

Påmeldingsfrist for det åpne internasjonale stevnet er 13. november klokken 17.00.

Mer informasjon om VM og det åpne, internasjonale mesterskapet finner du i vedlagte skriv fra World Taekwondo.

Lanserer egen app

Til stor glede for alle som elsker taekwondo mønster har World Taekwondo også nå lansert en egen App. Appen heter World Taekwondo AR Textbook, og finnes både på Apple Store og Google Play Store. Via appen kan man få en innføring i alle mønstrene, slik at man kan trene hjemme for å kunne forberede seg til graderinger og konkurranser. WT har også lagt ut alle mønstrene på Youtube.

PS! Om du lurer på hvordan det er å konkurrere i e-stevner kan du også se videoen nedenfor, hvor blant annet landslagstrener og -utøver i taekwondo mønster, Nina Bansal, intervjues.

Emne: , ,