WT e-stevne: Åpent mesterskap og VM i mønster

Publisert 10.11.2020

I mai i år skulle VM i taekwondo mønster blitt arrangert i Danmark. Grunnet korona-situasjonen ble mesterskapet avlyst, og World Taekwondo inviterer derfor nå til VM som e-stevne. Nina Bansal er eneste norske utøver påmeldt til VM. I kombinasjon med mesterskapet avholder også World Taekwondo en åpen internasjonal konkurranse, og her kan alle konkurranselystne utøvere melde seg på.

Siden VM ble avlyst på grunn av korona er det mange som har etterspurt konkurranser, og det har blitt avholdt e-stevner både i norsk og utenlandsk regi. Norske utøvere har gjort det godt også i e-stevner; blant annet vant utøver og landslagstrener Nina Bansal et stor internasjonalt stevne arrangert av World Taekwondo i mai.  Her hjemme i Norge er flere NC-stevner avholdt, og det arrangeres senere denne måneden også NM i poomsae som e-stevne.

Egen familieklasse

Den åpne internasjonale konkurransen som arrangeres samtidig som VM avholdes fra 15. november til begynnelsen av desember.

– Vi er svært glade for at det forbindelse med VM også inviteres til åpent internasjonalt mesterskap, med egen familieklasse. Vi håper på god deltakelse både i dette stevnet og e-stevnene som arrangeres i regi av seksjonen her hjemme i Norge denne høsten, da det er viktig at alle støtter oppunder dette tilbudet, og slik opprettholder konkurransevirksomheten, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Påmeldingsfrist åpent stevne: 13. november kl. 17:00

Mer informasjon om VM og det åpne, internasjonale mesterskapet finner du i vedlagte skriv fra World Taekwondo.

Eneste norske utøver

Nina Bansal er eneste norske utøver som skal konkurrere i VM. Bansal stiller i klassen kvinner U40.

-I VM avholdes det kun individuelle klasser og for seniorer, mens juniorer blir oppfordret til å stille i det åpne stevnet, opplyser Bansal.

Vi ønsker Bansal lykke til i VM, og oppfordrer alle andre utøvere til å melde seg på det åpne stevnet!

PS – om du lurer på hvordan Bansal forbereder seg til VM kan du se intervju med henne og kata-utøver Marion Wester i videoen nedenfor.

Emne: , ,