WT: Bli med i online mønster-konkurranse!

Publisert 31.03.2020

Taekwondo Europe inviterer alle utøvere til å delta i verdens første online-konkurranse i taekwondo mønster. Konkurransene avholdes grunnet avlyste fysiske stevner som et resultat av korona-viruset, og vil finne sted mellom 4. og 10. mai, melder Taekwondo Europe på sine nettsider.

Konkurransene vil gjennomføres ved utøvere sender inn videoer og internasjonale dommere vurderer prestasjonen i sanntid. Konkurransen vil være åpen for alle utøvere, uavhengige av om utøveren har har WT-lisens eller ikke, da Taekwondo Europe ønsker å være inkluderende i denne utfordrende perioden.

Åpner nye muligheter

Vinnerne vil få medaljer og diplomer sendt i posten, og Taekwondo Europe opplyser at Nord-Irland allerede gjennomført en vellykket test. Alt av informasjon om konkurransen finner du i følgende vedlegg fra WTE:

– Dette er en veldig bra nyhet for alle som konkurrerer, og som har blitt rammet av avlysningene i disse koronatider. Dette åpner også nye muligheter for andre idretter hvor man har tilsvarende konkurranser, og det positivt at WTE er kreative og først ut med denne løsningen. Nå håper vi på deltakelse fra mange norske utøvere, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Emne: ,