Vi minner om invitasjon til informasjonsmøte innen WTF Taekwondo

Publisert 28.05.2012
Redigert 29.07.2015

Viktig melding til alle klubbledere og klubbtrenere innen WTF-Taekwondo. Hvis din klubb har utøvere som har ambisjoner om å bli internasjonale konkurranseutøvere innen kamp er det viktig at klubbleder/klubbinstruktør kommer på informasjonsmøte 7. juni klokken 18:00 på Thon Hotel Opera (ved Oslo Sentralstasjon)

Kampsportforbundet har i et tett samarbeid med Olympiatoppen og andre særforbund utarbeidet et nytt og bedre utviklingsprogram for kadetter, juniorer og seniorer som skal implementeres fra høsten hvor det blant annet er lagt opp til tettere oppfølging av utøvere i samarbeid med klubbtrener.

Blant annet vil det komme nye opptaksregler til landslaget. Når det gjelder kadetter og juniorer vil det bli mindre fokus på stevner og mer vekt på utvikling. Det vil også bli lagt opp til regionale, nasjonale og internasjonale samlinger hvor noen av de fremste taekwondotrenere i Europa vil stå for treningen.

Når det gjelder uttak til kadett og junior mesterskap vil det bli lagt vekt på flere parametere enn bare resultater, mens det på seniorsiden vil bli tøffere uttakskrav.

Det er viktig å informere om at utøvere, trenere og klubber står fritt til å velge andre metoder og satse på egenhånd, men da gjør klubben et valg om å stå utenfor utviklingsprogrammet til forbundet. De som står utenfor kan ikke forvente støtte, oppfølging eller bli vurdert ved uttak til kadett og junior konkurranser.

Program for møte 7.juni
Informasjon om utvikling av unge utøvere v/Olympiatoppen
Informasjon rundt talent og juniorsatsning
Informasjon om seniorlandslaget og ny landslagslagstrener
Opprettelse av trenerforum for WTF
Meld deg på ved å sende en mail til helle@kampsport.no Fristen for påmelding til møte er 31. mai  2012 !!
http://www.thonhotels.no/hotellkart/?back=39