Avlyst: Vestlandscup 1 2016

Publisert 04.02.2016

Vestlandscup 1 som skulle avholdes 13.februar i Laksevåg Idrettshall av Bergen Nord Taekwondo klubb må avlyses på grunn av for få dommere og lav påmelding.

Påmeldte utøvere var spredd over flere klasser og ville gitt mange strykninger og små klasser.

Det jobbes nå med å få til en helg med inspirasjonskurs i vest. Der dommere kan utdannes og øve seg i praksis, og konkurransekurs for utøvere som holdes av landslagsutøvere.

En slik helg er allerede avholdt i nord, med stort hell.

____________________________________________________________________________________

Vestlandscup 1 arrangeres av Bergen Nord Taekwondo klubb 13.februar. Invitasjon finnes her. Nytt påmeldingssystem.

Regionalt stevne

Vestlandscup 1 er et regionalt stevne for barn, ungdom, junior og senior. I tillegg er det åpnet for klassen ungdom A. Det konkurreres i kamp og mønster. Det vil benyttes PSS i alle klasser unntatt barn.

 

Sted og tid

Stevnet vil bli avholdt i Laksevåg Idrettshall lørdag 13.februar 2016.

Stevnestart vil være kl. 10.00.

 

Påmelding og påmeldingsfrist

Påmelding skjer via terminlisten i SportData på www.kampsport.no/taekwondo-wtf/terminliste.

Påmeldingsfristen er onsdag 3.februar kl. 23.59. Minner om at det er nytt påmeldingssystem og ber alle klubber være ute i god tid med påmeldinger, slik at administrasjonen får mulighet til å hjelpe ved eventuelle problemer. Brukernavn og passord skal være sendt ut til alle klubbers registrerte mailadresser.
Startkontingent og betaling

Barn kamp/mønster: 200 kr pr. utøver Ungdom/junior/senior: 300 kr pr. utøver Mønster par: 25 kr pr. utøver Mønster synkron: 15 kr pr. utøver Mønster Team: 10 kr pr. utøver

Norges Kampsportforbund sender faktura med startkontingent til påmeldte klubber. Påmelding er bindende. Utøvere/klubber som har ubetalte kontingenter/avgifter tas ikke med trekningen.

 

Regler

Det konkurreres etter NKF Taekwondo WTF regler av 1.januar 2016. Vær oppmerksom på krav til coachlisens!

 

Innveiing og vekt

Innveiing på matten for alle klasser. Utøverne veies med drakt og fullt utstyr. Klubber som melder på utøvere som veier mer enn maksvekt i klassen kan bli ilagt et gebyr jfr. konkurransereglementet punkt 8.2.

 

Foto og film

NKF opplyser om at det kan bli tatt bilder og film fra arrangementet med deltakere og funksjonærer som kan bli publisert i redaksjonell sammenheng på www.kampsport.no

 

Forbehold om avlysning Norges Kampsportforbund forbeholder seg retten til å avlyse stevnet ved lav påmelding eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Ved avlysning tar Norges Kampsportforbund intet ansvar for eventuelle bestilte billetter, hotell eller andre kostnader klubben har hatt i forbindelse med stevnet.

 

Henvendelser

Stevneleder – John Helge Olsen, john.helge.olsen@dnb.no, 41767778

Dommerleder – Ikke klart

Administrasjonen – Julie Berge, julie@kampsport.no, 94017531

Arrangør – John Helge Olsen, john.helge.olsen@dnb.no, 41767778 Følg også arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1672964216305427/

Relaterte linker

Invitasjon VC 1 2016