Vellykket åpen landslagssamling!

Publisert 17.08.2023
Redigert 22.08.2023

Selv med kort varsel kom det hele 24 utøvere fra 11 klubber da landslagets assistenttrener Jose Rosillo inviterte til åpen samling med landslaget i Oslo fra 8.-11. august. Tilbakemeldingene fra klubbene var at dette er et kjærkomment tiltak de ønsker mer av.

Kampsportforbundets landslagslokaler på Skullerud i Oslo var fylt med håpefulle utøvere som gjennom seks økter over fire dager fikk et innblikk i hvordan landslagscoach Rosillo legger opp øktene for våre beste utøvere. Det var også gledelig å se at utøvere fra Island hadde tatt turen innom for å bli med på samlingen.

Assistenttrener for landslaget, Jose Rosillo (ESP), med noen av utøverne under åpen landslagssamling i uke 32. Foto: Privat

Gode tilbakemeldinger

TIF Viking Taekwondo i Bergen var blant klubbene som var med på samlingen, og trener Stian Lampe var full av lovord om opplegget:

– Slike samlinger er utrolig viktig for utøverens utvikling. Det jobbes bra rundt i mange klubber men en stor utfordring for oss alle er å få nok ulike sparringspartnere til våres utøvere. Det å samle de som har mål om å nå landslagsnivå er utrolig viktig. Jeg håper dette blir noe de gjør mer av i fremtiden. Det er også en fin mulighet for oss trenere til å treffe andre trenere som vi kan diskutere med for at også vi utvikler oss. Rosillo er en dyktig trener som gjennom en slik uke gir utøverne utrolig mye.

Datoer klare for neste åpne samling

– Det var hyggelig å fylle landslagslokalet vårt igjen med mange utøvere. Det var inspirerende å se så mange sultne, unge utøvere og vi gleder oss til å følge dem fremover, sier landslagstrener Rosillo etter samlingen.

Landslaget har et travelt program denne høsten hvor det skal samles viktige rankingpoeng inn mot OL-kvalifisering neste år. Trenerne har samtidig uttrykt ønske om å utvikle og følge opp våre neste utøvere og har satt av uken 5.-11. desember for neste åpne samling med landslaget.

Mer informasjon om neste samling kommer i god tid.