Husk påmeldingsfristen til Taekwondo NM 2022!

Publisert 09.11.2022
Redigert 06.03.2023

Norges Kampsportforbunds taekwondo-seksjon og Tøyen Taekwondo Klubb har gleden av å invitere til årets Norgesmesterskap i taekwondo (WT), Oslo 26.-27. november!

Du finner informasjon om stevnet og påmelding i Sportdata her (arrangementet oppdateres fortløpende, full invitasjon publiseres her).

Invitasjon

Det er med stor glede at seksjonen i samarbeid med Tøyen Taekwondo Klubb inviterer til en unik NM helg i Oslo. Iår så vil NM foregå samtidig som seksjonen avholder et medlemsmøte som vil ta opp det med kampsport 2.0 og bredden vår, et viktig medlemsmøte hvor innspill fra klubbene våre bidrar til å sette kursen for veien videre. Vi ønsker også å markere 45 års medlemsskap i World Taekwondo med et eget mesterskap for de utøvere som normalt konkurrerer på et regionalt mesterskap inkludert alle barn mellom 9-12 år i region øst. Vi gleder oss til å se mye idrettsglede i Oslo i uke 47, og håper våre medlemmer vil støtte oppunder aktivitetene. Minner også om å nominere personer til årets utmerkelser, som skal deles ut under NM.

Neste år skal vi feire at både World Taekwondo og Norges Kampsportforbund fyller 50 år, men vi får ta en fest av gangen. Vel møtt til hovedstaden.

– Knut Olav Brecke, nestleder taekwondo WT-seksjonen.

Praktisk informasjon

Teknisk arrangør: Tøyen Taekwondo Klubb
Kontaktperson/stevneleder: Ingvild Sofie Lyng, tel: 915 73 221, e-post: post@toyentkd.no

Taekwondo Norgesmesterskap 2022 på Facebook.

STED
Jordal Flerbrukshall
Jordalgata 12a
0657 Oslo

Enkel kollektiv adkomst med busslinje 20 til Galgeberg (endestopp) eller T-bane til Ensjø.

REGISTRERING
Påmelding skjer gjennom Sportdata. Klubber/utøvere som ikke er registrert i Norges Kampsportforbunds medlemssystem tas ikke med i trekningen. Gyldig legitimasjon for utøver skal forevises ved registrering og innveiing. Det er veldig viktig at lagledere holder seg oppdatert på sportdata.org i ukene og dagene før stevnet for detaljerte timeplaner og for eventuelle forandringer.

Husk early bird påmeldingsfrist med rabattert påmeldingsavgift 26. oktober / endelig påmeldingsfrist 10. november.

Jubileumscup

I forbindelse med Tøyen TKD sitt 40 årsjubileum (1983-2023) og kampsportforbundets 50 årsjubileum (1973-2023) arrangeres det også jubileumscup på søndagen. Mer informasjon finner du her.