OBS NY DATO! Fellesmøte for talentutvikling og toppidrett

Publisert 08.09.2023
Redigert 13.09.2023

Vi har blitt gjort oppmerksomme på at innkalt dato sammenfaller med høstferien og at mange dermed ikke hadde mulighet til å delta på møtet. Vårt mål er å få så mange klubber som mulig representert i møtet. Dermed er ny møtedato satt i forbindelse med Norgescup-stevnet i Drammen, lørdag 14. oktober.

Opprinnelig annonsert møtetidspunkt måtte dessverre flyttes grunnet kapasitetsutfordringer hos Olympiatoppen.

NKF og OLT inviterer til idé og innspillmøte rundt taekwondo kamp-landslaget

Dato: Lørdag 14. oktober (etter innveiing til NC)
Tid: Kl. 17:00-19:00
Sted: Konferasesalen i Clarion Hotel Tollboden, Tollbugaten 43, 3044 Drammen. Hotellet ligger omtrent 15 min. gange fra konkurransehallen.

Det vil være brede rammer for diskusjonene, men hovedfokus blir hva som skal til for å optimalisere landslaget, både sportslig og økonomisk, tilpasset fremtidens rammer og krav.

– Vi ønsker også en diskusjon om hva som sikrer tilvekst av unge talenter, samt inspirerer norske kamp trenere til å utvikle seg til internasjonalt nivå, sier generalsekretær Kim Eilertsen som sammen med Olympiatoppens Michael Jørgensen vil lede møtet.

Vår visjon er klar og tydelig: Vi ønsker å forsikre oss om at vi kan konkurrere på høyeste nivå og hente medaljer på internasjonale arenaer som EM, VM og OL.
For å kunne oppnå dette ser vi nødvendigheten av en tett samhandling mellom klubbene, seksjonen og toppidretten/landslagsapparatet. Vårt mål er å skape en kollektiv innsats for å styrke dette samarbeidet.

Det vil bli sendt ut en strømmelenke for alle påmeldte representanter, slik at de som ikke kan stille fysisk fortsatt kan overvære møtet.

Agenda publiseres i dagene før møtet.

Påmelding via skjema under, innen torsdag 12. oktober.