Klart for junior-EM i taekwondo

Publisert 02.11.2017
Redigert 04.11.2017

Walid Kamal (16) fra Grorud Taekwondo Klubb og Julie Helgesen Ramsey (16) fra Nesodden Taekwondo Klubb deltar denne helgen i junior-EM i taekwondo. Mesterskapet arrangeres i Larnaca, Kypros.

Julie Helgesen Ramsey konkurrerer i klassen damer -63 kg og Walid Kamal i klassen herrer -55 kg. Begge skal konkurrere søndag 5. november.

Møter sterk motstand

Walid Kamal møter Levent Jozsa fra Ungarn i første kamp. Vinner han denne kampen møter han Timur Moskovchenko fra Russland. Julie Helgensen Ramsey møter Katsiaryna Hulevvich fra Belarus i første kamp. Vinner hun vil hun møte vinneren av kampen mellom Nefeli Pantouveri fra Hellas og Sena Nur Erturk fra Tyrkia.

Forrige gang Norge tok medaljer i junior-EM i taekwondo var i 2015 – da tok Marius Kirkerud bronse. Frida Thorsø og Jelena Prodanovic vant også bronsemedaljer i 2011.

Lyst til å følge kampene live? Da kan du følge med på disse kanalene:

Resultater oppdateres fortløpende HER.

Viktig for fremtiden

Vi i Norges Kampsportforbund er svært glade for å kunne sende Julie og Walid til junior-EM, og ser frem til å følge dem både i EM og videre. Det er viktig for norsk kampsport å få frem gode talenter. Vi setter pris på innsatsen som er lagt ned både av utøverne og klubbmiljøene for å kvalifisere seg til mesterskapet, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.