Tre gullmedaljer i mønster i Nederland

Publisert 26.10.2015

Nina Bansal og Joachim Wien som ble Europamestere i juni, og som gjorde rent bord i Ungarn Open med å vinne tre gull i september forsetter å imponere.

Lørdag 24. oktober vant de gull igjen i hver sin individuelle klasse i taekwondo mønster. I tillegg vant de gull i mixklassen. Mesterskapet ble arrangert i Sittard i Nederland. Dette var det siste A-stevnet innen mønster i år og sammenlagt ligger de på topp i mixklassen og blant de tre beste i Europa i individuelle klasser.

Neste måned er det NM i Trondheim som er det store målet før de begynner på oppkjøringen til VM som arrangeres i Peru neste år.

– Det er ingen tilfeldighet at Nina Bansal og Joachim Wien presterer på et høyt nivå. De har over flere år satset seriøst og målbevisst. I tillegg har de i lengre perioder oppholdt seg i Sør-Korea hvor de har trent med noen av de beste i verden og her hjemme blir de fulgt opp av landslagstrener Thomas Jensen som har stor kompetanse innen mønsterkonkurranser, sier sportssjef i Norges Kampsportforbund, Dag Jacobsen.

IMG_4563IMG_4564
Gull, gull, gull