Taekwondo WT: Resultater Online 2 poomsae

Publisert 21.04.2023

Taekwondo WT-seksjonen kan glede seg over enda en rekord – forrige helg satte man igjen ny rekord på Online 2 stevne for poomsae med hele 146 påmeldte utøvere fra 23 klubber fordelt på 183 starter. 

E-stevneleder Maria Erenskjold er fornøyd. – Dette viser jo en utrolig oppadgående kurve innen poomsae i Norge. Vi ser fortsatt flere nye klubber prøver seg og ønsker å bli med fremover, ikke bare online. Vi har flere nye som har meldt seg på til kommende fysisk ØC1/NC1 i Oslo i helgen, uttaler sekjonsleder i taekwondo WT, Maria Erenskjold.

Positive tendenser

– Både som e-stevneleder og seksjonsleder får jeg mange tilbakemeldinger på e-post og andre kanaler. Det er veldig bra at så mange tar kontakt; uansett om det er spørsmål eller generelle tilbakemeldinger. Det er viktig for oss i seksjonen og komiteene å finne ut hvordan vi best mulig kan hjelpe medlemmene – og da hjelper det masse med aktive tilbakemeldinger. Stor takk til alle som henvender seg, avslutter Erenskjold.

Det siste stevnet, både online og fysisk, viser at det er god fremgang i konkurransemiljøet innen taekwondo. Samtidig skjer det også mye rundt om ute i klubbene. Det er samlinger på tvers av klubber, og flere klubber har økning i medlemsmassen. Det er kort sagt veldig positive tendenser på gang!

Se resultatene fra Online poomsae 2 her.