Taekwondo-seksjonen ønsker dine innspill

Publisert 08.07.2022

Taekwondo-seksjonen ønsker innspill og og bidrag fra alle norske WT-klubber. Se det åpne brevet under og bidra til utviklingen av taekwondo i Norge!

Stevneutvikling

Den nye Taekwondo Seksjonen har kastet seg over de mange gjøremålene, som står på dagsordenen. En av de er mulig endring av stevne avviklingen, som den er i dag.

– Sportskomiteen har laget et lite spørreskjema, som vi håper alle vil ta seg tid til å besvare; uansett om man som klubb i dag er med på stevner eller ikke. Vi ser på løsninger og nye muligheter for å tilby våre medlemmer enda bedre arrangementer, men vi trenger deres stemme, sier styremedlem og medlem av Sportskomiteen, Marius Borgersen.

WT Spørreskjema til klubber – stevneavvikling

 

Får vi komme på besøk til din klubb?

Seksjonsleder Maria Erenskjold tilføyer:

– Kampsport 2.0 skal planlegges og utvikles, men like viktig er å se innad og få hørt våre medlemmer; hva de har på hjertet, og hva vi kan gjøre for de. Sportskomiteens spørreskjema er èn av hjelpeverktøyene våre til å forhåpentlig få litt feedback «der ute ifra», men vi i styret tror ikke det holder med oppfordring online. Vi må ut til medlemmene og faktisk lytte!

Jeg vil gjerne dra på besøk rundt i landet. Jeg har allerede fått de første invitasjonene. Det er jo utrolig hyggelig, at noen har lyst å vise seg frem og fortelle hva de har på hjertet.

Så jeg vil gjerne komme med en oppfordring til alle medlemmene våre: har dere lyst å invitere en fra seksjonsstyret til klubben deres, for å vise oss hva dere kan og ikke minst hva dere tenker om fremtidens WT Taekwondo? Så send en epost og inviter oss! Vi vil prøve og planlegge en liten «road trip» rundt om i landet på sen høsten, om det kan passe.

Sportskomiteen vil ha med DEG!

– Det er de frivillige i klubbene som utgjør gullet vårt; utdyper ny oppnevnt leder av Sportskomiteen Knut Olav Brecke. Uten frivillige i klubbene så ville vi ikke kunne gjennomført treninger, samlinger, graderinger og konkurranser. Dette er ikke bare gullet vårt, men også en viktig hovedpulsåre for at vi kan gjennomføre bærekraftige og levedyktige aktiviteter innen idretten vår. Annen viktig hovedpulsåre er de som er en drivende kraft for aktivitetene våre; aka primus motor/ildsjel. De som gjennom flere år har aktivt bidratt uselvisk til å videreføre idretten vår til kommende generasjoner. Enten i tråd av å være grandmaster, master, trener, coach, dommer, stevneleder m.fl.

Norsk idrett er under prøvelse med økt profesjonalisering vs ulønnet frivillig arbeid. Våre medlemmer har muligheter til å påvirke hva vi skal bruke fellesskapets penger til, og hvor mye «spenning» vi skal få ut av pengene våre. Sportskomiteen har hatt sitt første konstituerende møte, og vi viderefører modellen med faste medlemmer og ad-hoc medlemmer sier Knut Olav Brecke.

Vi oppfordrer alle som er interessert i konkurranseutvikling og -ledelse til å melde interesse. Ad-hoc medlemmer velger selv hvor lenge de har mulighet til å bidra.

Vi vil ha med DEG!

Dommerrekruttering 

Vi oppfordrer alle våre klubber til å bidra til lokal dommerrekruttering, og sikre både et generasjonsskifte og flere kortreiste dommere til alle våre regionale og nasjonale stevner i fremtiden.

Vi ønsker å gi medlemmene våre best mulig stevne aktivitet, og til det trenger vi dommere – i alle aldre fra 16 – 76 år! Dommerne, sammen med de frivillige i klubbene, gjør at vi kan tilby medlemmene stevner i det hele tatt. Vi kunne liste de mange, mange gode grunner til å bidra som dommer på våre stevner – men da vi ville trenge flere sider her så…kontakt oss eller ta en prat med oss i Sportskomiteen på neste stevne, om det er interesse for mer informasjon!

Vi kan også tilrettelegge for klubbkvelder hvor vi går igjennom ulike temaer.

Meld interesse IDAG!

 

Du når oss både på post@kampsport.no og til seksjonsleder erenskjold.tkd@gmail.com

WT Spørreskjema til klubber – stevneavvikling