Taekwondo mønster: Terminliste og uttakskrav til mesterskap

Publisert 09.09.2021
Redigert 10.09.2021

4. september inviterte landslagstrener Nina Bansal sine utøvere til den første fysiske mønster-samlingen siden korona-pandemien. Samlingen er en del av oppkjøringen og uttakskravene til EM, som arrangeres i Portugal i november.

Samlingen for mønsterlandslaget ble avholdt på Mudo Gym Etterstad, og du finner bilder fra samlingen på kampsportlandslagenes Instagram-konto:

 


– På terminlisten har vi satt opp to online stevner, samt evalueringssamlinger, som vil tas med i beregningen i forbindelse med uttak til EM, forteller Bansal.

I tillegg deltar utøvere i Online Challenge – her vil noen representere landslag, og noen delta i den åpne delen for klubbutøvere.

Informasjon om EM publiseres fortløpende.

Terminliste høst 2021:

Aktuelle stevner:

Stevner markert med * er obligatoriske.

Uttakskrav:

  • Deltakelse på kvalifiseringsstevnene som står på terminlisten
  • Deltakelse på Online Challenge
  • Deltakelse på evalueringssamlinger
  • En helhetsvurdering vil bli gjort i etterkant av stevnene. Stevnene over på ovennevnte liste er online stevner og ikke fysiske.

Informasjon om VM

Til tross for at fokus nå er på EM i november er også planleggingen av neste års VM, som arrangeres i april, i gang.

– Når det gjelder VM vil German Open, som avholdes i januar 2022, være ett av uttaksstevnene. Foreløpig er det ingen andre stevner som står på terminlisten, men disse vil bli lagt til fortløpende. I tillegg vil det være evalueringssamlinger som vil være med i beregningen, avslutter Bansal.