Taekwondo: Kukkiwon-kurs i Bergen

Publisert 16.02.2022

Traditional Taekwondo Union (TTU) har gleden av å invitere alle til Kukkiwon-kurs i Bergen i mai. Det vil avholdes både International Master Course og Dan Promotion Test Examiner Course.

– Vi i TTU ser frem til å avholde Kukkiwon-kursene i Bergen. Kursene vil arrangeres 23.-29. mai, naturlig nok med forbehold om endring i smittesituasjonen, opplyser Bjørn Sulen i TTU.

Instruktører fra Kukkiwon

De to kursene som vil avholdes er International Master Course og Dan Promotion Test Examiner Course.

International Master Course avholdes 23.-26. mai, mens Dan Promotion Test Examiner Course arrangeres 27.-29. mai. Kursene vil bli holdt av instruktører fra Kukkiwon i Sør-Korea, og sted for kursene er Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen.

Påmeldingsfrist for nåværende pris er 28. februar. Det vil være mulig å melde seg på frem til 6. mai, men da til 15% høyere pris. Årsaken til tidlig første påmeldingsfrist er at arrangør må ha nok påmeldinger på plass med tanke på bestilling av hotel.

Fullstendig informasjon om kursene, samt påmeldingslenke, finner du på TTUs sider.

Oppfordrer til deltakelse

Øyvind Kveine, leder av taekwondo-seksjonen i Norges Kampsportforbund, oppfordrer alle til deltakelse på kurset.

– Kukkiwon er vår høyeste faglige myndighet innenfor WT taekwondo, og det er lenge mellom hver gang vi får anledningen til å arrangere offisielle kurs på denne måten. Jeg og resten av seksjonen håper derfor at så mange som mulig vil melde seg på for å få viktig faglig påfyll.