Støtt Taekwondo Humanitarian Foundation

Publisert 28.11.2017
Redigert 29.11.2017

Har du lyst til å utgjøre en forskjell for mennesker på flukt fra krig og nød? Da kan du støtte Taekwondo Humanitarian Foundation (THF).

THF er en veldedig organisasjon stiftet av World Taekwondo Federation i 2016. Organisasjonen ønsker å bidra til at mennesker i flyktningeleirer verden over skal få et bedre aktivitetstilbud, og dermed bedre livskvalitet.

I dag bor mange millioner flyktninger i flyktningeleirer, og svært mange av flyktningene har store helsemessige utfordringer. Halvparten av flyktningene er barn, og disse barna har ikke tilfredsstillende aktivitetstilbud. THF ble stiftet med et ønske om å bidra til en forbedring av denne situasjonen.

Har du gitt din underskrift?

Ønsker du å støtte THF? Da kan du skrive under på organisasjonens underskriftskampanje. Dette gjør du her.

Du kan også abonnere på deres nyhetsbrev, og følge dem på sosiale medier. Du kan også donere penger og utstyr. Mer informasjon om hvordan du kan bidra finner du HER.

Kan heve livskvaliteten

– Vårt ønske er å kunne sende taekwondo-trenere til flyktningeleirer i alle deler av verden, og slik kunne spre fordelene av helse, sport, selvforsvar, selvtillit og selvrespekt til de menneskene som trenger det mest. Taekwondo er en økonomisk og lett gjennomførbar idrett som kan bidra til økt livskvalitet til flyktninger i leirer over hele verden – barn som voksne, skriver organisasjonen på sine nettsider.

– Norges Kampsportforbund støtter selvfølgelig THF og deres viktige arbeid. Sosialt ansvar, også internasjonalt, er viktig for oss. Vi håper derfor at våre klubber og enkeltmedlemmer fremover vil følge THF via deres nettsider og på sosiale medier, og ellers støtte organisasjonen på det vis de har anledning til, sier Trond Berg, president i Norges Kampsportforbund. Berg og Norges Kampsportforbund har forpliktet seg til å støtte THF og deres arbeid på de måter det er mulig, og oppfordrer alle medlemmer til å gjøre det samme.

Om THF:

THF er etablert av World Taekwondo, og de to organisasjonene har samme president, Dr. Chungwon Choue. De to organisasjonene deler kontor i Lausanne, Sveits.

Til tross for dette er organisasjonene separate, og THF er en veldedig organisasjon etablert etter sveitsisk lovgivning i april 2016. De to organisasjonene er økonomisk og organisatorisk uavhengige av hverandre.