Samarbeid på tvers av stilarter i WT

Publisert 12.05.2023
Redigert 15.05.2023

Søndag 07. mai møttes representanter fra WT-seksjonen og ledere av de to stilartene som har avtale med seksjonen, TTU (Traditional Taekwondo Union) og NA (Nordic Alliance – tidligere kjent som Nordic Taekwondo and Hapkido Alliance).

– En stor andel av medlemsmassen i WT-seksjonen kommer fra våre to stilartsorganisasjoner, starter seksjonsleder, Maria Erenskjold. – Et møte med presidentene (Patrick Myhren, TTU og Sigvald Martinsen, NA) har derfor stått lenge på listen min.

– Det var god stemning rundt bordet da vi møttes i Kongsvinger, og tiden gikk fort. Vi snakket om blant annet om Kampsport 2.0, stilartsavtalene, rekruttering samt utvikling og et videre samarbeid, fortsetter Erenskjold.

– Det var gledelig å høre at vi alle ønsker et mer samlet og åpent WT – og NKF. Vi ønsker flere slike møter; gjerne tilbake i stil med «ledermøtene» som ble gjennomført før pandemien. Vi skal bli flinkere til å snakke sammen, og besøke hverandre i dojangene og samlinger, på tvers av stilartene, sier fornøyd og positiv seksjonsleder.

Sommerleir i Evje

Som første friske pust til åpen samling og trening inviterer TTU hermed alle medlemmer velkommen på sommerleir.

Der med stor glede vi inviterer de som ønsker å delta på Traditional Taekwondo Union Sommerfestival på Evje 12-16 juli, sier Patrick Myhren, president for TTU. 

I 2023 er det Evje Taekwondo som er hovedarrangør. Sommerfestivalen er åpen for alle taekwondoutøvere som ønsker å delta. Som tidligere år blir det varierte treninger innen taekwondo, men også andre stilarter som gyong-dang og tradisjonell koreansk dans. I år får vi blant annet besøk av mastere fra Sør-Korea, og selvsagt mange av TTU’s egne mastere fra Norge og Danmark.

 

Patrick Myhren

Link til Sommerfestivalen

En bra fremtid for WT-Norge

Nordic Alliance avholder sommerleir 23-25. juni, sier Sigvald Martinsen, president for NA – men vi er dessverre fullt booket allerede. Vi ser helgens møte som et veldig bra og sunt møte både for TKD sin fremtid og for samarbeid på kryss av klubbene uansett stilart. Dette er et steg i rett retning for taekwondo i Norge.

Sigvald Martinsen