Reisebrev fra WT-seksjonens vestlandsroadtrip – del 3

Publisert 21.11.2022

Etter to treningsøkter hos Sogndal og Gloppen var WT-seksjonsleder Maria Erenskjold godt oppvarmet og klar for et siste besøk på turen, som da var Florø Taekwondo Klubb.

– Besøket hos Florø ble til da jeg som kampdommer kjenner et par av dommerne i Florø TKD, så takk til Reidun Hatlenes Toft for invitasjonen og ikke minst styreleder Quynh Le for å ta meg godt imot. I Florø hadde jeg først et veldig produktiv møte med klubbens styre. Her ble blant annet diskutert IMS systemet (bemerker meg at flere har utfordringer med det systemet), og ellers daglig drift av klubben. Etterfølgende ble jeg med på trening, holdt av kyosanim Arild Berg. Bra med masse spark og få sett hvordan nok en klubb holder på. Man får alltid en god prat når man etterfølgende står litt svett i doboken og har sparket litt på hverandre, sier seksjonslederen med et smil.

Florø Taekwondo Klubb

Florø taekwondo klubb ble formelt stiftet i 2011, men har eksistert siden 2007, og hadde 10 års jubileum i 2021. Covid-19 situasjonen medførte ingen markering, men forhåpentligvis vil det være anledning for dette ved en senere anledning. Florø taekwondo har aktivt jobbet med å rekruttere barn, ungdom og voksne siden oppstart. Våren 2019 passerte vi 100 medlemmer, men covid-19 har medført til at det ble frafall av medlemmer. Nåværende medlemmer er rundt 70 medlemmer. Samhold er noe vi er opptatt av, og Florø taekwondo arrangerer treningsleirer og Dan seminarer. Det var stort oppmøte på siste Dan seminar i medio november 2022, da var det mellom 50-60 utøvere fra 10 ulike klubber fra rundt om i landet, samlet i Florø. Master Kim Anna og master Thomas instruerte en engasjert gjeng!

Les mer om Florø TKD på deres hjemmeside.