Regionssamling i Øst

Publisert 11.06.2013
Redigert 29.07.2015

Seksjonen inviterer klubbene i region øst til en samling hvor man ønsker at klubbene kan legge planer sammen for aktivitetstilbudene i regionen.

Til Region øst:

Taekwondo WTF seksjonen ønsker å invitere alle klubbene i region øst til en samling hvor vi sammen legger planer for aktiviteter i 2013- 2014. Samlingen vil foregå på Ullevål Stadion (5. etasje Norges Kampsportforbunds lokaler) lørdag 15. juni kl 10:00.

 

Det har seg slik at etterspørselen etter regionale stevner i regionen er stor. Hensikten er å samle alle klubbene i et forum hvor man sammen kan planlegge en terminlisten som gjelder for 2013/2014.  I tillegg kan det være viktig å se på andre tilbud som f. eks sommerleir, seminarer etc. som kan tilbys. Står klubbene sammen og hjelper hverandre, vil det ikke være vanskelig å kunne ta på seg ansvar som tekniske arrangører.

 

Det er viktig å vite at seksjonen bidrar klubbene med halleie, dommerutgifter, og sanitetspersonell. Arrangørklubb blir heller ikke fakturert for sine medlemmer. Dette gir klubbene en mulighet til å få ekstra  inntekter til klubben ved kiosk inntekter samt annen sponsing. Administrasjonen bidrar med markedsføringen, kaller inn dommere og stevneledere til de ulike stevnene.

 

Region øst er den regionen med flest Taekwondo klubber, og seksjonen ønsker derfor en bedring på aktivitets tilbud. Håper din klubb har anledning til å stille denne dagen.

 

Påmelding med klubb og navn sendes til marthe@kampsport.no