Positivt klubb- og mastermøte i WTF seksjonen

Publisert 14.10.2015

Mandag 12. oktober ble det avholdt dialogmøte i seksjonen hvor spesielt Kukkiwon graderingsopplegg stod på agendaen.

Det var stort fremmøte med 57 deltakere og tilsvarende stort engasjement. President Trond Berg og seksjonsleder Morgan Nygård åpnet det hele og deretter var møtet i gang. Rådgiver Martin Nielsen i administrasjonen ble presentert som møteleder. Generalsekretær Trond Søvik orienterte kort om avlysningen av Midt-norsk taekwondostevne 3 som det også kommer egen redegjørelse for på kampsport.no.

Deretter dro Nielsen forsamlingen gjennom en kort historikk rundt forbundets kontakt med Kukkiwon og de endringer som har oppstått fra deres side underveis. Det ble deretter åpnet for dialog og innspill som førte til en oppstilling av hva det bør jobbes videre med i Norge samt nedsettelse av en arbeidsgruppe som forsamlingen utpekte, jf. bildet.

Selv om mange var skeptiske og spente før møtet var stemningen meget god ved møteslutt og smilet satt løst. Det lover bra for fortsettelsen hvor arbeidsgruppen skal igangsettes og det vil bli gitt løpende informasjon til taekwondoklubbene med mastere etter hvert som arbeidet skrider frem.

master

Nedsatt arbeidsgruppe

Relaterte linker

Presentasjon WTF klubb- og mastermøte 12.10.15
Oppsummering fra informasjonsmøte