Utviklingssamling i poomsae 8. oktober – mulighet for digital deltakelse

Publisert 29.09.2022

Mønster har de siste årene opplevd en eksplosiv vekst, spesielt under pandemien med online stevner, men også med åpne internasjonale konkurranser og mesterskap. Dette har ført til at World Taekwondo nå også har innført en verdensranking med poeng, på lik linje med det vi tidligere kjenner fra kamp.

– Poomsae har blitt tilgjengeliggjort av WT, slik at man kan trene på de standardiserte mønstrene, både hjemme og på trening. Dette er en fantastisk utvikling som tilgjengeliggjør idretten for flere, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Åpen samling i Oslo

Lørdag 8. oktober arrangeres det åpen samling hos kampsportforbundets landslagssenter på Skullerud.

Samlingen vil innehold trening, regelverk og informasjon om uttakskrav, samt standarder for utøvere med internasjonale ambisjoner. Landslagstrener og regjerende europamester Nina Bansal vil gå gjennom hvor mye idrettsspesifikk trening og fysisk trening som må legges ned hver uke dersom målet er å ta medaljer i internasjonale mesterskap.

Utøvere på samlingen må være i alder 13-35 år.

Poomsae-samling 8. oktober
Tid: 10:00-16:00 (tentativ tid, oppdatert plan sendes ut til påmeldte utøvere)
Sted: Norges Kampsportforbund, Skullerud næringspark, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo (rett ved Skullerud T-banestasjon)
Ta med: Skrivesaker, dobok, mat og drikke

Påmelding til samlingen skjer via skjema under, med påmeldingsfrist 1. oktober.

Oppdatering 29. september – online-trening

Det er per i dag svært få påmeldte til samlingen, som dermed risikerer å bli avlyst. Det er derfor åpnet for digital deltakelse med via Zoom eller Teams. Informasjon om status for samlingen og videolink sendes ut til påmeldte utøvere 3. oktober.

Emne: ,