Påmelding til bankett NM 2014

Publisert 22.10.2014
Redigert 28.07.2015

Husk også å melde deg og klubben på NM-banketten!

Husk også å melde deg og klubben på NM-banketten!

Det blir tapasbuffet på Comfort Hotel Union Brygge, kr 295,- per. pers. Kun 120 plasser.

Påmelding: til arrangørklubb på cannonhomaei@hotmail.com.
Betaling: ved påmelding til kontonr. 3535.20.47226 merket NM-BANKETTEN, navn og antall.
Frist: 12. november

Husk at det er på banketten årets utmerkelser deles ut.

Du kan nominere personer til disse utmerkelsene på følgende måte

Årets taekwondoperson
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets Taekwondoperson. Skriv navn og rolle på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Etter at fristen har gått ut, velger seksjonsstyret en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.  

Årets dommer
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets dommer. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.

Årets utøver
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets utøver. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.

Årets coach/trener
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets coach/trener. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.

16792