Oslo Kampsportklubb med to sølv i Berlin Open

Publisert 12.05.2015
Redigert 27.07.2015

Oslo Kampsportklubb er en av flere norske klubber som deltok i Berlin Open denne helgen. Den lille klubben dro hjem med to sølv og mye god erfaring.

Oslo Kampsportklubb startet opp for under ett år siden, og har ikke mange taekwondoutøvere enda. I helgen deltok de i det åpne internasjonale stevnet Berlin Open. Stevnet er et av de større i Europa og holder høyt nivå. Det var totalt tusen deltagere i årets stevne, blant dem utøvere fra vinnerfavorittland Russland, Polen og Tyskland.

For Oslo Kampsportklubb skulle Berlin Open først og fremst våre en mulighet til å se, ta og føle på nivået ute i Europa. Noen var med for å gå kamp, andre bare for å se og lære. Det endte likevel med to pallplasseringer til den lille klubben, og alle deltakerne kom til finalen.

Trener og coach, Geir Åserud, forteller

– Deltakelsen var en liten test på om treningsopplegget klubben har hatt de siste 9 månedene har funket etter eurpeisk målestokk. Det var over vår forventning med så gode resultater og dette er kjempebra med tanke på at vi er en av Norges minste klubber.

Vi gratulerer med to sølvplasseringer.
21128

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coach Geir Åserud sammen med sølvvinner i Berlin Open, Leon Helland Prytz.