Ny fysisk trener for taekwondo-landslaget!

Publisert 03.02.2023
Redigert 07.03.2023

Botond Davoti er tidligere taekwondoutøver og har en bachelorgrad i trening, helse og prestasjon fra Norges Idrettshøyskole (NIH). For tiden studerer han en mastergrad innen idrettsmedisin på NIH. 

Fysisk trener for taekwondo-landslaget

Botond er et kjent ansikt for mange i det norske taekwondo-miljøet og har siden fjor høst vært engasjert som fysisk trener for fulltidslandslaget i taekwondo. Han har 12 års erfaring innen sporten, og 10 års erfaring med konkurranse på høyt nivå, både nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg til å være fysisk trener for landslaget, jobber Botond som coach innen kostholdsveiledning, oppfølging og treningsprogrammer for «Soldattrening.no». Han har også jobbet med coaching innen fysisk trening for både politi og forsvaret.

Innen kort tid skal han også holde kurs for klubber og trenere på bruken av den fysiske utviklingsgruppen for Norges Kampsportforbund.

– Botond er en glad, utadvendt og positiv gutt. Ikke bare kjenner han utøverne svært godt, men han har også god kommunikasjon og oppfølging med Olympiatoppen. Han er svært målbevisst og strukturert i arbeidet han gjør, med en solid kompetanse i bunn, uttaler Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.