Norske utøvere deltar i prestisje-stevne i Marokko

Publisert 20.09.2017
Redigert 27.09.2017

Norge har kvalifisert 4 utøvere til World Grand-Prix i taekwondo som arrangeres i Rabat i Marokko. Stevnet begynner i dag, 22. september, og avsluttes søndag.

– Dette er et utrolig viktig stevne, for her deles det ut rankingpoeng som blir viktige i forbindelse med OL-kvalifiseringen, sier sportssjef Dag Jacobsen i Norges Kampsportforbund.

Det er bare de høyest rankede utøverne i verden som blir invitert til å delta i Grand Prix, og takket være systematisk og målrettet arbeid over tid har Norge nå klart å få frem fire utøvere som er blant de beste i verden, sier sportssjefen. I tillegg har vi også flere utøvere som klatrer på rankinglisten og som snart er inne blant de beste.

Norge stiller med følgende utøvere i Rabat:

  • Tina Røe Skaar fra Øvre Romerike Budo Senter i klassen kvinner + 67 kilo
  • John Asp fra Grorud Taekwondo klubb i klassen herrer  -80 kilo
  • Richard André Ordemann fra Tøyen Taekwondo klubb i klassen herrer -80 kilo
  • Mohammed Elhatri fra Tøyen Taekwondo klubb I klassen +80 kilo

Konkurransedager:

Tina Røe Skaar og Mohammed Elhatri skal begge konkurrere fredag 22. september, mens John Asp og Richard André Ordemann skal konkurrere lørdag 23 september. Er vi heldig kan få en norsk finale mellom John og Richard, da disse to stiller i samme klasse.

Grand Prix sendes live på nett og streaming finner du her.

Innledende kamper starter klokken 10:00 norsk tid, 16-dels rundene og kvartfinalene starter klokken 15:30, mens semifinaler og finaler starter klokken 19:30.