Norgesmesterskapet 2014

Publisert 26.11.2014
Redigert 12.11.2015

Etter helgens Norgesmesterskap i Taekwondo WTF har det blitt flere nye Norgesmestre, en nybakt Kongepokalvinner og flere prisvinnende personer i landet vårt. Arrangementet ble gjennomført på en god måte og mye idrettsglede var å spore på mattene og i publikum.

Resultater fra NM kan du finne her:

Kamp

Mønster

Kongepokalvinner
Etter påmeldingen til mesterskapet ble det klart at kun en kongepokal kunne deles ut på NM i år. Martin Maurtvedt fra Nesodden Taekwondo klubb mottok Kongepokalen etter at han vant finalen i klassen senior herrer -63 kilo mot Dagmawi Workneh Bitew fra Taekwondo Team Heimdal.

17712

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gratulerer med prestasjonen!

Den koreanske ambassadørens pris
Marie Lemme fra Chon-ji Team Hokksund og Mikael Berg fra Tøyen Taekwondo klubb vant den prestisjefylte prisen som den Sør-koreanske ambassaden hadde satt opp til beste kvinnelige og mannlige juniorutøver. Et spesialdesignet diplom og gavekort på 1500 kr.

17716

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gratulerer til de dyktige utøverne!

Årets taekwondoperson

Årets taekwondoperson ble kåret av taekwondo WTF-seksjonen i forkant av mesterskapet. Etter å ha fått inn nominasjoner på mange gode kandidater falt de ned på Fred Levi Andersen fra Vågan Taekewondo og Hapkidoklubb. Begrunnelse for nominasjonen:

«Den nominerte har gjennom sin deltakelse i NRK programmet Best i mest vært en flott ambassadør for taekwondo. Han har nådd tusenvis av barn som ser opp til ham som et forbilde. Flere barn har begynt å trene kampsport etter å ha sett ham. Han har bidratt til å gi et flott og positivt bilde av kampsport som sådan. Han har vist hvor komplett vår idrett er, både fra et fysisk og mentalt ståsted. I sitt samspill med andre deltakere har han vært et glimrende eksempel på taekwondoverdiene. Markedsføringsverdien av Fred Levis bidrag har nådd bredden og gitt et unikt innblikk i hva taekwondo egentlig dreier seg om. Samhold, verdier og idrettsglede.»

17728

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les sak om Fred Levi Andersen som årets taekwondoperson i Lofotposten her.

Vi gratulerer årets taekwondoperson!

 

Årets dommer

Årets dommer er ivrig bidragsyter og leder i dommerkomitéen, Knut Olav Brecke fra Tøyen Taekwondo klubb.

17732

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets coach/trener

Årets coach/trener er Karl Erik Haarstad fra Keum Gang Taekwondo – Nesttun

Årets utøver

Årets utøver ble landslagsutøver Richard Ordemann fra Tøyen Taekwondo klubb.

18828

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets beste klubb kamp

Årets beste klubb i kamp sammenlagt ble Grorud Taekwondo klubb som overtok vandrepokalen fra fjorårets beste klubb, Taekwondo Team Heimdal.

17748

 

 

 

 

 

 


Årets beste klubb mønster

Årets beste klubb i mønster sammenlagt ble Hwa Rang Team Drammen som overtok vandrepokalen fra fjorårets beste klubb, Oslo Mudo Klubb.

17736

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gratulerer med alle resultater og utmerkelser!

 

Relaterte linker

NM 2014 resultater kamp
NM 2014 resultater mønster