Norgesmesterskapet 2012

Publisert 24.10.2012
Redigert 29.07.2015

Da nærmer vi oss Norgesmesterskapet 2012, som går av stabelen lørdag 24. november i Apalløkkahallen.

Arrangør klubb

Grorud Taekwondo klubb er årets arrangørklubb for Norgesmesterskapet. De har jobbet over et år med arrangementet og gleder seg til å få besøk av utøvere, trenere, støtteapparater,  supportere og andre kampsport glade mennesker. Kongepokalen blir delt ut på stevnet.

Til arrangementet får vi storbesøk av blandt annet Oslos ordfører Fabian Stang, og den koreanske ambassaden. I tillegg kommer kjente artister til å bidra med god stemning til arrangementet med Nils Ole Oftebro som konfransier i finalene. Dette er en dag du ikke kan gå glipp av.

Påmeldingen

Påmeldingsportalen er åpen og klubbene kan melde på utøvere. Alle som er registrert som styre i en klubb kan melde på en utøver. Administrasjonen er behjelpelig ved påmelding, og spørsmål kan rettes til marthe@kampsport.no eller på telefon 92443194. Påmeldingsfrist er fredag 16. november kl 23:59.

Innveiing

Innveiing vil bli på Thon Hotell Linne og i NKFs lokaler på Majorstuen (Fridtjof Nansensvei bak Colloseum kino)  kl 18:00.

 

Banketten

Til banketten er det et maks antall personer og første mann til mølla prinsippet som gjelder. Det blir servert god mat og drikke, stand up show og underholdning fra Sirius (vinner av Norske Talenter 2010)og ikke minst den store prisutdelelsen av årets taekwondo person, dommer, trener, utøver og klubb. For mer informasjon og påmelding til banketten se her

 

Hotell

 

Innkvartering for utøvere, og andre tilreisende ifm NM  blir på Thon Hotell Linne. Linne blir det offisielle NM

hotellet, der all aktivitet knyttet til mesterskapet vil foregå (innveiing, lagledermøter, bankett osv). Samme helg er det cupfinale i Oslo og hotellene i Oslo blir fort fullt opp, så det lønner seg å være tidlig ute.

 

Program

Foreløpig oversikt for arrangementet finner dere i terminlisten på www.kampsport.no. Etter at påmeldingsfristen er gått ut, vil det bli lagt ut et tidsprogram.

 

Transport

Alle utøvere som bor på Thon Hotell Linne vil få transport til hallen. Bussen vil kjøre to runder, en kl 07:20 og en kl 07:50

 

Plakat og flyer ligger som vedlegg under.

 

Regel endringer

I § 1. 9 står følgende: I NM er det kun et begrenset antall utøvere som får konkurrere. Utøvere kvalifiserer  seg til NM ved å delta på og samle poeng fra nasjonale stevner som er rangert som NM-kvalifiserings stevner. I tillegg kan man samle poeng på internasjonale stevner som angitt i §2.

WTF styret har avviklet denne ordningen. Det betyr at utøvere kan se bortifra denne regelen.

Relaterte linker

NM flyer
NM plakat