Invitasjon til nordisk mesterskap i taekwondo 2024

Publisert 20.10.2023
Redigert 12.11.2023

Icelandic Taekwondo Federation (TKI) har gleden av å invitere til nordisk mesterskap i taekwondo, når Reykjavik er vertskap for neste års utgave fra 27.-28. januar.

Last ned invitasjonen her.

Viktig utviklingsarena

Det kjempes om gjeve nordiske mestertitler i Reykjavik neste år, i et stevne som også er svært viktig som et steg mot den internasjonale konkurransearenaen.

– Nordisk mesterskap er en viktig arena for våre landslagsutøvere og yngre utøvere under utvikling, for å få mesterskapserfaring og matching mot internasjonal motstand. Vi håper at vi også neste år kan bli beste nasjon i kamp. Vi må samtidig ikke glemme at mønsterlaget vårt nå er på full fart fremover med en god bredde i troppen og flere utøvere med internasjonal erfaring, sier Sportssjef Dag Jacobsen i Norges Kampsportforbund.

Uttakskriterier

Nordisk mesterskap i taekwondo er et et klubbstevne, og det er derfor ingen gjeldende uttakskriterier for mesterskapet, annet enn at utøver må ha minst 4. cup (rødt belte) for å kunne delta i både mønster og kamp. Klubbene melder selv på sine utøvere.

OBS: Husk påmeldingsfristen 8. januar!