Nordisk Mesterskap i taekwondo 2022

Publisert 07.12.2021
Redigert 25.05.2022

Den Svenske Taekwondo Unionen (STU) har gleden av å invitere til det første nordiske mesterskapet i taekwondo på to år, når Borlänge er vertskap for neste års mesterskap den 22. januar.

Last ned invitasjonen her.

Norge vertskap forrige gang

Under 2020-utgaven av det nordiske mesterskapet var Oslo Taekwondo Klubb arrangør for mesterskapet, som gikk av stabelen i Oppsal Arena og samlet over 500 utøvere fra de åtte nordiske og baltiske nasjonene. Norge ble beste nasjon i olympisk sparring (kyorugi) og kampsportforbundets sportssjef Dag Jacobsen håper at de norske utøverne kan gjenta denne bragden:

– Nordisk mesterskap er en viktig arena for våre landslagsutøvere og yngre utøvere under kontrollert utvikling, for å få mesterskapserfaring og matching mot internasjonal motstand. Vi håper at vi også neste år kan bli beste nasjon i kamp. Vi må samtidig ikke glemme at mønsterlaget vårt nå er på full fart fremover med en god bredde i troppen og flere utøvere med internasjonal erfaring.

Uttakskriterier

Når det gjelder uttakskriterier er nordisk et klubbstevne, og det er derfor ingen gjeldende uttakskriterier for mesterskapet. Klubbene melder selv på sine utøvere.

OBS: Husk påmeldingsfristen 17. desember!