NC/ØC 2: Største taekwondo-stevne på seks år!

Publisert 18.10.2023

Elvebyen Taekwondoklubb var vertskap da årets andre Norgescup/Østlandscup-stevne ble arrangert fra 14.-15. oktober. Ny post-COVID deltakerrekord og god stemning preget stevnet i Drammen.

348 utøvere fra 31 klubber stilte til start under NC/ØC 2. Noe som er det største taekwondo-stevnet siden 2017.

– Vi takker for det gode oppmøte og deltakelsen i stevnet. Det var også veldig mange publikummere som betalte inngangsbillett, noe som er kjempebra – spesielt at disse også var gode kunder i kiosken. Det var generelt god stemning og mye entusiasme gjennom helgen, sier Jon Borgersen i arrangørklubben.

Resultater og gjennomføring

Resultater fra stevnet er publisert i Sportdata.

Sportskomitéen var godt fornøyd med det rekordstore stevnet:

– Poomsae kjørte problemfritt lørdag (her var det Barn B kamper også), men på søndag sleit vi veldig med SportData og her ble det forsinkelser (og frustrasjoner) for kamp. Vi fikk dog hentet inn det meste av den tapte tiden. Det er veldig fint å se flere nye klubber på stevnet, og klubber som ikke har deltatt på lenge, men har kommet tilbake, sier Maria Erenskjold.

Det ble også delt ut fysiske medaljer fra høstens online-stevne i poomsae.

NM i Gloppen neste

Norges Kampsportforbunds taekwondo WT-seksjon og Gloppen Taekwondo Klubb har gleden av å invitere til årets Norgesmesterskap og Jubileumscup i vakre Gloppen (Sandane)! I forbindelse med World Taekwondo sitt 50 års jubileum ønsker WT-seksjonen også å feire litt ekstra i år. Det betyr at vi i år som i fjor, vil ha en hel helg fylt med god taekwondo. Det blir poomsae for A og B utøvere lørdag, og da kamp for A, B og C utøvere søndag. Les mer i invitasjonen.

Vi oppfordrer alle om å sjekke at deres utøver er påmeldt i korrekt klasse. Påmelding og eventuelle endringer skal utføres i Sportdata av klubben innen påmeldingsfristen 1. november.

Påmelding skjer via SportData.