Julehilsen fra taekwondo WT-seksjonen

Publisert 20.12.2023

Tiden flyr og nå er det snart jul igjen! Det er som alltid travelt i WT-seksjonen, og vi gjør klar til å avslutte 2023 med enda en rekordhøy deltakelse på årets romjulsutfordring med 161 starter!

Seksjonsleder Maria Erenskjold oppsummerer året

– 2023 har vært et år med fart over feltet for WT-seksjonen. Kampsport 2.0 prosessen er i full gang, og prosjektet er nettopp gått inn i Fase 2. Tiden er mot oss, men vi håper å få alt klart til Tinget 2024.

Stevne-messig har det overordnet vært et veldig bra år. Online stevnene setter rekorder nesten hver gang, og vi har sett et oppsving generelt på poomsae siden. Vi håper kamp får oppsving i 2024 også. Dommerkomiteen legger siste ‘touch’ på revideringene til 2024 regelverket nå, og her er litt spennende nytt, som man bare kan glede seg til å lese seg opp på 😉

Her kan også nevnes at våres coach- og dommerkurs for tiden gjennomgår revideringer, og de skal være klar for 2024, der det jo nå er krav om at konkurranseklubber har dommere (ved spørsmål hertil rettes henvendelse til dommerkomiteen).

Skulle noen dessuten gå rundt med et ønske om å bli SportData operatør på våre stevner, så er det bare å sende e-post til Robert.hamara(a)kampsport.no !

Toppidretten har både på kamp- og poomsae landslaget vært utfordret på godt og på vondt i år. Det har skjedd mange ting, men jeg håper vi alle sammen kan se fremover, og så får vi håpe at ny sportssjef kan bidra til en positiv utvikling innen toppidretten; både i WT men også hele forbundet.

På kampsiden er det jo OL år i 2024 – vi heier alt vi kan på våre OL håp!

Kommunikasjon: her fortsetter vi å få ut masse info gjennom både nyhetssaker på kampsport.no samt våre SoMe kanaler. I tillegg har vi også igjen i år holdt medlemsmøte; denne gangen online, da vi kort for innen hadde et fysisk møte i Drammen ifm. toppidretten, samt nettopp har informert så mye ut i diverse kanaler som vi har.

Klubbesøk: jeg kan ikke understreke hvor viktig det er for meg å få besøkt medlemmene rundt omkring. Det er utrolig viktig for meg som leder og vite, hva som skjer ute i klubbene, og hvordan seksjonen ev. kan hjelpe til. Det varmer mitt hjerte at så mange åpner deres dojang og inviterer meg med på trening samt både hyggelige og konstruktive samtaler. Det er noe jeg bestemt ønsker å fortsette med i 2024, og jeg har allerede noen stående invitasjoner, som jeg håper å kunne innfri innen april.

 

God jul!

Og med dette slutter jeg av dette årets julehilsen.

Tusen takk til alle dere trenere, klubbledere og andre frivillige/funksjonærer. Uten dere ingen Taekwondo. Fortsett den fantastiske jobben dere gjør ute i klubbene – og fortsett med å komme med tilbakemeldinger, så vi sammen kan bli bedre.

Ønsker alle en riktig god jul og et lykkebringende nytt år!