Invitasjon til åpen samling med landslaget i uke 32

Publisert 31.07.2023
Redigert 04.08.2023

Landslaget inviterer til en åpen landslagssamling, der vi ønsker å samle de fremtidige vinnerne som brenner for å konkurrere og hevde seg på høyeste nivå. Under kyndig veiledning av vår svært dyktige assistenttrener for landslaget, Jose Rosillo, vil denne samlingen finne sted på treningssenteret til kampsportforbundet, som befinner seg ved Skullerud T-bane og busstasjon i Oslo.

– Vi ønsker å skape et inspirerende fellesskap av dedikerte utøvere, der dere kan dele erfaringer og motivere hverandre til suksess. Gjennom felles målsettinger og et sterkt samhold, vil vi sammen arbeide for å gjøre norsk taekwondo bedre, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Program

Samlingen vil strekke seg fra tirsdag 8. august til og med fredag 11. august, og utgjør en unik mulighet til å utvikling gjennom tett oppfølging av landslagstreneren. Målet vårt er at denne intensive treningsperioden vil gi utøverne verdifulle verktøy og kunnskap som vil øke forståelsen for konkurranse-taekwondo på internasjonalt toppnivå. OBS: Aldersgrense 13 år, som er nedre grense for internasjonal deltakelse for norske barn.

Tirsdag 8. august:
– Morgentrening: Kl. 09:00
– Ettermiddagstrening: Kl. 13:00

Onsdag 9. august:
– Ettermiddagstrening: Kl. 13:00

Torsdag 10. august:
– Morgentrening: Kl. 09:00
– Ettermiddagstrening: Kl. 13:00

Fredag 11. august:
– Morgentrening: Kl. 09:00

 

Påmelding innen mandag 7. august kl. 16:00