Første stopp på WT-seksjonens roadtrip – er din klubb neste?

Publisert 20.09.2022
Redigert 15.09.2022

Kronikk/reisebrev fra WT-seksjonen v/Maria Erenskjold

WT Seksjonen meldte tidligere i år at man ønsker å komme på besøk rundt om i landet og høre hva medlemmene ønsker, tenker og tror om seksjonen, forbundet og ikke minst veien videre med Kampsport 2.0. 

– Jeg har allerede fått de første tre invitasjoner fra klubber rundt om i landet, i tillegg til Elvebyen TKD, som i forbindelse med dommersamlingen som var i helgen, ble det naturlige første stopp i min «road-trip», sier seksjonsleder Maria Erenskjold.

Det er utrolig inspirerende å se, hvordan flere av klubbens medlemmer stiller opp frivillig en helg for å – i dette tilfelle – hjelpe til med en dommersamling men også selv få inspirasjon. Men også å høre fra forskjellige medlemmer, hva som driver dem og hvordan de håper å se Taekwondo i fremtiden, var gledelig.

Det er ganske så fullt i september og deler av oktober i TKD-kalenderen, men minner om at man kan invitere alle seksjonsstyremedlemmene til sin klubb for en prat. «Og kan vi, stiller vi gjerne på en treningsdag med dobok og håper på å få litt svette på pannen, innen vi tar en prat med klubbens medlemmer etterpå»

Første stopp: Elvebyen Taekwondoklubb

Jon Borgersen, sportslig leder av klubben og en ildsjel av format, var selv i klubben under hele dommersamlingen.

Elvebyen Taekwondoklubb ble stiftet i 2014 med formål om å drive med olympisk Taekwondo. Siden oppstarten har klubben hatt en jevn vekst og har nå ca 140 medlemmer i alderen 6 til 60 år.

Det er en aktiv klubb som ofte deltar i konkurranser i inn- og utland, og har på denne relativt korte tiden allerede fått flere Norgesmestere, nordiske mestre og landslagsutøvere.

Klubben har store flotte lyse lokaler som ble bygget på dugnad av medlemmene. Lokalene blir brukt til treninger, samlinger, treningscamper, interne konkurranser og kurs.

Vi ønsker alltid nye medlemmer velkommen i våres lokaler, avslutter Borgersen.

Finn mer info om Elvebyen TKD her: http://www.elvebyentkd.no/