Endrede påmeldingsfrister Taekwondo WTF

Publisert 20.01.2017

Konkurransesesongen er snart i gang for taekwondo og vi ber alle legge merke til endrede påmeldingsfrister og -praksis til vårens stevner.
For NorgesCup er påmeldingsfristen 3 uker før stevnet. Det er mulighet til å avmelde utøvere inntil 10 dager før stevnet, med legeerklæring uten at du må betale påmeldingsgebyr.
Det er åpent for påmelding frem til dagen før stevnet, men etter første frist (3 uker før stevnet) vil påmeldingsgebyret øke.
Tre uker før NC blir det tatt beslutning om hvorvidt det blir avholdt stevne. Pris for de som har meldt seg på innen denne tiden er som tidligere. Det blir også bestemt antall matter og dommere på dette tidspunktet. Herav blir det også satt et tak for antall deltakere vi kan ha på stevnet for å bli ferdig i fornuftig tid.
Pris på deltakelse ved påmelding etter første frist:
Mellom 21 dager og 14 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 2
Mellom 14 dager og 7 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 3
6 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 4
5 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 5
4 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 6
3 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 7
Mellom 2 og 1 dager før stevnet: Opprinnelig pris x 8
For regionale stevner gjelder påmeldingsfristen 3 uker før stevnet.
For spørsmål eller tilbakemeldinger på det nye påmeldingssystemet bes dere kontakte arrangementskomiteen, ved leder Håkon Fredriksen, hakon@daedo.no.
All stevneinfo er tilgengelig i terminlisten i SportData. Følg gjerne arrangementene på Facebook også, under Taekwondo WTF-siden.