E-stevne: Husk påmelding til Norgescup i poomsae!

Publisert 06.04.2021

Norgescup 1 for poomsae og freestyle arrangeres helgen 10.-11. april! Stevnet arrangeres i sin helhet som e-stevne. Påmeldingsfrist er onsdag 7. april kl. 21:00. Vi gjør oppmerksom på at kravene for å stille i par- synkron- og teamklassene er endret av hensyn til koronasituasjonen.

Oppdatert invitasjon til stevnet finner du her.

– Siden korona-situasjonen legger sterke begrensninger på hvem som kan trene sammen, gjøres par-, synkron- og teamklassene om til «åpen gruppe», slik at man fritt kan sette opp lagene innenfor gjeldende smittevernregler. Dette innebærer at man ser bort fra alle vanlige begrensninger hva gjelder alder, kjønn og grad, opplyser Erling Svanberg Mytting i referansegruppen for WT-taekwondo.

Ovennevnte klasser kan for dette stevnet bestå av følgende:

Par:

  • To utøvere uansett kjønn, alder og grad

Synkron:

  • Tre utøvere uansett kjønn, alder og grad

Team:

  • Fem utøvere uansett kjønn, alder og grad

Gleder seg til å ønske velkommen

Den nylig konstituerte referansegruppen for WT gleder seg til å ønske alle velkommen til stevnet.

– Vi i referansegruppen er glade for å være i gang med arbeidet, og ser frem til å se alle flotte konkurransebidrag i forbindelse med dette stevnet. Vi vet at mange utøvere landet over savner å konkurrere, og håper derfor dette Norgescup-stevnet kan være et kjærkomment bidrag i en krevende periode, sier stevneleder og medlem av referansegruppen Maria Erenskjold.

Informasjon om stevnet finner du også i Sportdata, hvor innsendte bidrag kan sees under selve stevnet.