Årets Taekwondo WTF-utmerkelser

Publisert 13.10.2014
Redigert 28.07.2015

I år skal Norges Kampsportforbund, ved Taekwondo WTF seksjonen, igjen dele ut utmerkelser til årets taekwondoperson, årets dommer, årets coach/trener og årets utøver. Utdeling av disse vil foregå på banketten etter NM.

Årets taekwondoperson
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets Taekwondoperson. Skriv navn og rolle på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Etter at fristen har gått ut, velger seksjonsstyret en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.

Årets dommer
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets dommer. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.

Årets utøver
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets utøver. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.

Årets coach/trener
Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets coach/trener. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten)i november. Sendes til julie@kampsport.no innen fredag 14.november.