Årets Taekwondo WT-utmerkelser

Publisert 18.09.2017
Redigert 19.09.2017

I år skal Norges Kampsportforbund, ved Taekwondo WT-seksjonen, igjen dele ut utmerkelser til årets taekwondoperson, årets dommer, årets coach/trener og årets utøver. Utdeling av disse vil foregå på NM. Mer info om NM kommer i SportData/terminlisten.

Årets taekwondoperson

Klubber og medlemmer i taekwondo WT kan nå nominere personer til Årets Taekwondoperson. Skriv navn og rolle på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Etter at fristen har gått ut, velger seksjonsstyret en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet i november. Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 25.oktober.

Årets dommer

Klubber og medlemmer i taekwondo WT kan nå nominere personer til Årets dommer. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet i november. Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 25.oktober.

Årets utøver

Klubber og medlemmer i taekwondo WT kan nå nominere personer til Årets utøver. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet i november. Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 25.oktober.

Årets coach/trener

Klubber og medlemmer i taekwondo WT kan nå nominere personer til Årets coach/trener. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet i november.

Fyll inn skjemaet i bunnen av siden innen 25. oktober.