Årets Taekwondo WTF-utmerkelser

Publisert 05.10.2015

I år skal Norges Kampsportforbund, ved Taekwondo WTF seksjonen, igjen dele ut utmerkelser til årets taekwondoperson, årets dommer, årets coach/trener og årets utøver. Utdeling av disse vil foregå på banketten etter NM. Mer info om NM kommer fortløpende.

Årets taekwondoperson

Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets Taekwondoperson. Skriv navn og rolle på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Etter at fristen har gått ut, velger seksjonsstyret en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten) i november. Sendes til julie@kampsport.no innen søndag 1.november.

Årets dommer

Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets dommer. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten) i november. Sendes til julie@kampsport.no innen søndag 1.november.

Årets utøver

Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets utøver. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten) i november. Sendes til julie@kampsport.no innen søndag 1.november.

Årets coach/trener

Klubber og medlemmer i taekwondo WTF kan nå nominere personer til Årets coach/trener. Skriv klubb og navn på personen dere ønsker å nominere i tillegg til en begrunnelse for hvorfor dette er den beste kandidaten til utmerkelsen. Klubbene som er tilstede under Norgesmesterskapet avgir sin stemme til en av de nominerte. Utmerkelsen vil bli utdelt på Norgesmesterskapet (banketten) i november. Sendes til julie@kampsport.no innen søndag 1.november.

Relaterte linker

Tillatt personlig PSS-utstyr
NM-krav 2015