AVLYST – Klubbsamling: Inkludering

Publisert 20.03.2024
Redigert 29.04.2024

Klubbsamlingen er dessverre avlyst pga. for få påmeldte.

Ønsker dere å lære mer om inkludering i idrettslaget og høre erfaringer fra utøvere og idrettslag i kampidrettene? Da må dere bli med på klubbsamling i Sandefjord torsdag 02. mai!

Norges Kampsportforbund, Norges Bryteforbund og Norges Bokseforbund inviterer i samarbeid med Vestfold og Telemark idrettskrets til klubbsamling om inkludering torsdag 02. mai kl. 17:30-20:00. Vi ønsker trenere, personer i styret og andre ressurspersoner velkommen. Samlingen er gratis, og det vil bli servert pizza.

Faglig påfyll og erfaringsutveksling

Klubbsamlingen vil omhandle inkludering av personer med funksjonsnedsettelser. Dette vil du høre om fra blant annet parakonsulent i særforbund, rådgiver for paraidrett i idrettskretsen, og utøvere og idrettslag med erfaring fra kampidrettene. I tillegg til faglig påfyll, vil samlingen være en fin arena for erfaringsutveksling og inspirasjon på veien til å bli et mer inkluderende idrettslag.

Se invitasjon her: Invitasjon

Samlingen skulle opprinnelig bli arrangert i Tønsberg 13. april. Etter tilbakemeldinger fra flere idrettslag som har vist interesse, ser vi at samlingen må utsettes. Vi har derfor flyttet samlingen til 02. mai i Sandefjord. Det er kun klubbsamlingen som er flyttet. Åpen kampsportdag for personer med funksjonsnedsettelser gjennomføres som planlagt 13. april i Tønsberg. Les mer her.

Praktisk informasjon

Tid og sted

Torsdag 02.05.24 kl. 17:30-20:00

Idrettens hus i Sandefjord
(Sandefjordveien 5, 3215 Sandefjord)

Påmelding

Påmelding via e-post til emilie.kristiansen(a)nif.idrett.no innen 29.04.24 med informasjon om

  • Navn
  • Idrettslag og rolle i idrettslaget
  • Eventuelle allergier

Gratis deltakelse, men krever påmelding da det blir servert pizza.

Kontaktperson

Har du noen spørsmål eller innspill? Ta gjerne kontakt med vår parakonsulent, Emilie Kristiansen, på e-post: emilie.kristiansen(a)nif.idrett.no eller tlf.: +47 478 10 904.

*Oppdatert 29.04.24