Kampsport for alle!

Publisert 15.04.2024
Redigert 22.04.2024

Hva kan DIN klubb gjøre, for å være et alternativ for ALLE som ønsker å oppleve idrettsglede og mestring gjennom kampsport?

 I samarbeid med Vestfold og Telemark Idrettskrets ønsket Norges Bryteforbund, Norges Bokseforbund og Norges Kampsportforbund personer med en funksjonsnedsettelse velkommen til åpen kampsportdag i Tønsberg lørdag 13.april.

Det undervises i taekwondo av svartbeltingen Torfinn Opedal.

Lokale klubber og representanter fra forbund stilte med idretter som bryting, håndbak, karate, taekwon-do, boksing og fekting. De lokale idrettslagene  som deltok var Tønsbergkameratene med bryting og boksing, Sandefjord Shotokan Karate, Tønsberg Taekwon-do, Drammen Fekteklubb og Norges Bryteforbund som sto for håndbak.

Boksing var populært, og Norges Bokseforbund kunne notere høy læringsvilje under helgens arrangement.

Totalt var det rundt 25 personer som koste seg denne dagen derav ni utøvere med en funksjonsnedsettelse som deltok. Vi ønsker å takke alle som kom for en super dag med godt samhold og mye idrettsglede. Forbundet ønsker å inspirere alle våre medlemmer til å leve opp til forbundets visjon som er «Kampsport for alle». 

Anne Kathrine Aas, rådgiver for paraidrett i Vestfold og Telemark idrettskrets, Jan Roger Olsen, daglig leder i Tønsbergkameratene og prosjektkonsulent i NKF Emil Engerbakk kan se tilbake på et svært vellykket arrangement.

Denne artikkelen er like mye skryt til de involverte klubbene og forbund som det er en utfordring til dere andre.