Gratis kurs: Innføring i paraidretten

Publisert 20.02.2024

Ønsker dere å lære mer om inkludering i idrettslaget og hvordan dere kan arbeide målrettet med å skape et tilbud for flere? Er dere interessert i å få faglig påfyll om hva paraidrett er og hvordan dere kan tilrettelegge for de ulike målgruppene? Da er kurset «Innføring i paraidretten» midt i blinken! 

Kurset skal gi personer i styret, trenere og andre ressurspersoner i idrettslaget en innføring om idrett for mennesker med funksjonsnedsettelse og hvordan idrettslaget kan arbeide for å inkludere målgruppen. Kurset gjennomføres digitalt 29. februar og er gratis. Meld deg på her: Innføring i paraidretten

Velkommen til kurs

Kurset «Innføring i paraidretten» er et 2-timers digitalt kurs som tar for seg hva paraidrett er, inkludering av personer med funksjonsnedsettelse i idrettslaget, generell tilrettelegging, idrettslagets og trenerens rolle, samt refleksjonsspørsmål og diskusjon. Kurset krever ingen forkunnskaper, og er relevant for både idrettslag som har eller skal starte med paraidrett.

Praktisk informasjon

Tid: 29.02.24 kl. 18:00-20:00
Sted: Digitalt over Teams (møtelenke sendes ut dagen i forkant til påmeldte)
Påmelding: Innføring i paraidretten
Påmeldingsfrist: 26.02.2024 kl. 18:00
Pris: Gratis
Deltakere per kurs: 40
Krav til deltakelse: Idrettslaget må være medlem i Norges Kampsportforbund og deltakere må være registrerte medlemmer av idrettslaget

Har du ikke mulighet til å være med til oppsatt tid, men ønsker å delta på kurset? Ta gjerne kontakt, så kan vi se på muligheten for å sette opp flere kurs fremover.

Kontaktperson: Sofie R. S. Nielsen via sofie(a)kampsport.no