WKF: Revidert Premier League-kalender

Publisert 17.02.2021

Konkurransekalenderen i Karate 1-Premier League i 2021 er oppdatert som en følge av koronapandemien, melder World Karate Federation på sine nettsider.

Istanbul erstatter Baku som vert for ett av Premier Leauge-stevnene, mens turneringen i Lisboa er utsatt til april.

Informasjon om alle Premier League-stevnene finner du i WKFs oppdaterte stevnekalender.

Årets første Premier League-stevne arrangeres i Istanbul, Tyrkia, fra 12. til 14. mars. Dette erstatter det planlagte stevnet i Baku, grunnet begrensninger innført av den aserbajdsjanske regjeringen. Dommerkurset som opprinnelig var planlagt å bli avholdt i Baku under Premier League-stevnet, flyttes også til Istanbul, på samme datoer.

Premier League Lisboa utsatt til april

Karate 1-Premier League, som skulle avholdes i Lisboa i februar, avholdes nå fra 30. april til 2. mai. Beslutningen om å endre datoene for arrangementet tas i samordning med de lokale og nasjonale myndighetene for å garantere sikkerheten av idrettsutøvere og ansatte.

– Deltakernes velvære er vår prioritet. I lys av den nylige utviklingen av pandemien, har vi bestemt oss for å endre kalenderen for å tilby alle de rette forholdene for å konkurrere. Alle idrettsutøverne kan være sikre på at vi vil gjøre vårt beste for å garantere deres sikkerhet ved våre toppkonkurranser, sier WKF-president Antonio Espinòs til WKFs nettsider.