Utlysning karatestevner 2020

Publisert 22.05.2019
Redigert 28.05.2019

Har klubben din noe spesielt å markere, for eksempel jubileum, besøk av en mester, eller noe annet? Hva med å arrangere et nasjonalt mesterskap som en del av en slik markering?

For å gjøre avviklingen av stevner enklere for klubber, samt gi bedre tid til planlegging, går Norges Kampsportforbund nå ut med utlysning av nasjonale og regionale stevner for 2020. Vi trenger blant annet NM-arrangør.

For å få godkjent utbetaling av stevnestøtte må stevnene registreres i terminlisten for karate. Ønsker klubben at deres stevne blir arrangert i regi av forbundet, bør administrasjonen få informasjon om dette senest i begynnelsen av budsjettår slik at stevnene kan legges inn i budsjettet for karateseksjonen. Dette er ikke mulig å gjøre midt i sesongen.

Flere stevner trenger arrangører. Fullstendig oversikt over stevnene hvor det er behov for arrangører og aktuelle datoer finner du i skjemaet nederst på siden.

Informasjon om de forskjellige stevnetypene:

NM individuelt

For NM individuelt slår forbundet på stortromma. God organisasjon og sentral beliggenhet er et must, og vi vil jobbe tett opp mot arrangørklubben/arrangørklubbene for at stevnet skal være vårt fremste utstillingsvindu. NM individuelt er også det stevnet som tiltrekker flest utøvere, tilskuere og sponsorer.

NM for lag

NM for lag arrangeres i henhold til WKFs regelverk både for kata og kumite.

Regionale stevner

Vennligst ta kontakt med NKF-administrasjonen for nærmere avtale om dato og sted for regionale stevner, eller fyll ut vedlagte skjema så kontakter administrasjonen klubben.

Åpne internasjonale stevner

For åpne internasjonale stevner som for eksempel Scandinavian Open og Bergen Open er det mulig å tilpasse dato etter arrangørens behov. Vennligst ta kontakt med NKF-administrasjonen for nærmere avtale om dato og sted, eller fyll ut vedlagte skjema så kontakter administrasjonen klubben. 

Vi håper å få inn mange søknader på utlyste stevner og forbundet ønsker tett samarbeid med arrangørklubbene for at alle stevnene skal bli best mulig.

Kontaktperson i administrasjonen:
Arrangementskonsulent Robert Hamara, e-post: robert@kampsport.no

Arrangementssøknad 2024

  • Eks. NM, NC-1, Østlandscup 2
  • Opplysninger om ev. tidligere arrangementer og rutiner
    Kjenner dere til NKFs gjeldende regelverk og retningslinjer for arrangement? Herunder NKFs Arrangørmanual og NKFs Fellesbestemmelser, samt NKFs NM-reglement om dere søker om NM. Legg spesielt merke til Arrangørmanualens pkt. 1.4. og 1.5. om økonomi.
    NKFs Arrangørmanual og NKFs Fellesbestemmelser krever at stevnearrangører skal være sertifisert som Rent Idrettslag av Antidoping Norge.
  • Max. file size: 128 MB.