Fullkontakt: Husk påmelding til neste e-stevne!

Publisert 18.05.2021
Redigert 12.01.2022

Fullkontakt-komiteen i karate-seksjonen gjennomførte sitt første Norgescup-stevne i kyokushin-kata i april. Nå nærmer det seg Norgescup 2 – stevnet arrangeres 29. mai, og påmeldingsfrist er 23. mai.

All info om Norgescup 2, inkludert påmelding, finner du i Sportdata.

Alle resultater, samt innsendte konkurransebidrag til Norgescup 1, finner du i Sportdata.

Totalt deltok 29 utøvere fra 6 klubber i Norgescup 1, og grenkomiteen for fullkontakt håper på enda flere påmeldinger til det kommende stevnet.

Arrangert på én dag

Norgescup 1 ble arrangert over én dag, noe som viste seg å fungere fint.
– I forbindelse med Norgescup 1 ble dagens e-stevne kode gjort tilgjengelig i Sportdata fra morgenen av. Deretter fikk utøverne tid frem til klokken 12 på å spille inn det antall kataer man maksimalt kunne komme til å gå, dersom man gikk hele veien til finale eller bronsefinale. Dermed fikk utøverne en ganske konsentrert økt på morgenen, og så var de ferdige med sitt. Dommerne satt sammen på Teams, hvor de så kamp for kamp sammen, og deretter stemte frem vinneren. – Dette blir modellen – med noen små forbedringer – også ved det kommende NC2-stevnet, forteller Torbjørn Amundsen, grenkomiteens leder.

Ekstra motivasjon

– Vi er glade for at også fullkontakt-komiteen ønsker å satse på e-stevner gjennom 2021, og håper dette blir et populært tilbud for utøvere landet over. Vi vet at utøvere også savner fysiske stevner, men håper allikevel klubber og utøvere vil støtte oppunder dette initiativet, som ekstra motivasjon i treningshverdagen, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.